Monique Waarlé

Natuurgeneeskunde en het zelfhelend vermogen van de mens heeft altijd mijn belangstelling gehad. Wat ooit begon uit nieuwsgierigheid voor een workshop voetreflexmassage van twee avonden is overgegaan in een opleiding voor Voetreflextherapeute van twee jaar. In deze twee jaar heb ik de positieve resultaten zelf mogen ervaren, maar ook kunnen zien bij de cliënten die ik voor de afronding van deze studie heb behandeld.

Daarna kwam de basiscursus Ayurvedische massage op mijn weg, gevoed door de wens ontspannende lichaamsmassages te geven. 

In 2007 ben ik vanuit huis een eigen praktijk gestart. 

Het aanvoelen van blokkades in energiebanen is steeds meer een onderdeel van de behandelingen geworden.

Om meer inzicht te krijgen in werken op energie-niveau heb ik een cursus Shambhala (versterkte vorm van Reiki) gedaan, wat mij vooral geleerd heeft dat werken met Universele Energie Onvoorwaardelijke Liefde, zonder vooroordeel betekent. 

De behandelingen in mijn praktijk en de klachten waarmee de mensen kwamen bracht de Touch Of Matrix op mijn weg: de mens weer verbinden met zijn zelfhelend vermogen.

Ik voel het als bijzonder dat ik op deze manier mijn droom kan waarmaken. Een eigen praktijk, waarin ik met hart en ziel de mens mag helpen weer in balans te komen met lichaam en geest. Met andere woorden weer met beide voeten terug op aarde mag helpen zetten.


Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NIBIG.